Svenska Hudvårdskliniken Uppsala

vCard
URL
Svenska Hudvårdskliniken Uppsala
Svenska Hudvårdskliniken Uppsala erbjuder hudvård, ansiktsbehandling, restylane, cellulitbehandling, kemisk peeling, botox, filler, acnereducering, behandling mot rynkor och lpg behandling.

Svenska Hudvårdskliniken

Påvel snickares gränd 1

753 20 Uppsala

018 - 500 501


www.clinicvisage.se/wp

Välkommen till Svenska Hudvårdskliniken!

 

nyheter1.png

 

Svenska Hudvårdskliniken (fd Clinic Visage) erbjuder estetiska icke-kirurgiska behandlingar och har kliniker i Uppsala och Stockholm. Vi bedriver även verksamhet i Visby och Mariehamn.

På vår medicinska mottagning utför våra läkare arm och handsvettbehandling, behandling av migrän och spänningshuvudvärk samt tandgnissling.

 

ansikte-sidan.jpg

Vi ger Dig experthjälp för Ditt inre och yttre välbefinnande.

På Svenska hudvårdskliniken arbetar våra certifierade hudterapeuter med både traditionell hudvård och medicinsk hudvård samt kroppsbehandlingar som LPG (celluliter) och UCW (universal contour wrap). Hos oss kan du köpa produkter från bl.a. 

Dermaceutic

Synchroline

Skinscinece

VI-derm

Beauté Pacific

Exuviance

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansikte 

Ansiktet förändras med tiden på olika sätt

Ansiktets betyder mycket i mötet med andra människor. Det avslöjar hur vi mår och vad vi tänker på. Ansiktet är med andra ord väldigt viktigt för vårt välbefinnande. Regelbunden hudvård är grunden till en fin hud.
Att ansiktet åldras beror framförallt på vårt arv, men det påverkas också av stress och yttre faktorer som sol och rökning. Linjer och rynkor syns tydligare med åren, men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym och form. Många trivs med rynkorna som kommer med åren medan andra uppskattar sitt lite yngre jag. Med injektionsbehandlingar, kemiska peelingar och medicinsk hudvård kan vi korrigera delar av ansiktet som du inte är nöjd med. Vi kan släta ut oönskade rynkor och linjer och ge din hud ny lyster och spänst.
Vi använder olika produkter och tekniker beroende på vilket resultat Du vill ha.
 

 

 

HUD

På Svenska Hudvårdskliniken kan vi erbjuda alltifrån klassisk ansiktsbehandling till det senaste inom cellullitbehandling. Våra hudterapeuter arbetar i nära samarbete med våra sjuksköterskor och läkare. Närheten och specialutbildningen gör en stor skillnad jämfört med traditionella hudvårdssalonger. Vi håller vi oss ständigt uppdaterade när det gäller de senaste rönen inom medicinsk hudvård. Vid en konsultation går vi igenom din hud och utformar en behandlingsplan och ett hemvårdsprogram med våra medicinska hudvårdsprodukter. Oavsett om det rör sig om aktiv acne, acneärr, pigmentfläckar, rynkor, ådernät, solskador eller celluliter så kan vi hjälpa dig.

 

 

kroppsidan.jpg

Bröst

Macrolane – Naturlig bröstförstoring utan kirurgi Macrolane™ är den icke-kirurgiska lösningen om du vill förstora och forma dina bröst. Bland alternativen för att få större bröst söker kvinnor något som är mindre drastiskt än förstoring genom bröstimplantat. Det här är bröstförstoring – på det naturliga sättet. Längtar du efter mer proportioneliga bröst eller efter att jämna ut asymmetrier? Har du ammat, gått ner i vikt eller bara genom åren förlorat form och fyllighet? Du kan sluta leta. Macrolane är den icke-kirurgiska lösningen om du vill forma eller återfå din bysts fyllighet på ett naturligt sätt. Naturlig bröstförstoring – för rundare, fylligare bröst Macrolane är bröstförstoring utan narkos, implantat eller kirurgiska risker. Macrolane är en säker produkt och behandlingen, som accepteras bra av kroppen, är enkel och ger omedelbara resultat. Den estetiska effekten får du direkt och med minimala negativa effekter för ditt personliga välbefinnande och med minimal återhämtningstid. Med Macrolane får man omedelbart större och fylligare bröst utan att operera eller sövas. Macrolane är en gel av samma kroppsegna ämne (en sockerart) som också finns i den välkända produkten Restylane och ger många gånger långvariga resultat. Macrolanebehandling passar de som vill ha en naturlig och diskret bröstförstoring (ungefär en kupstorlek)utifrån bröstets egen form. Däremot passar inte Macrolane för dem som har uttalat hängande byst, är alltför mager eller har dålig elasticitet i huden. På Svenska Hudvårdskliniken utförs behandlingen av en kirurg med lång erfarenhet av Macrolanebehandlingar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kropp

Din kropp är unik med sin individuella form. Om du överväger att forma eller förbättra din figur kan vi på Svenska Hudvårdskliniken erbjuda en rad olika behandlingar.

 

Medicinska Behandlingar

Botox nervsignalsbegränsande effekt gör också att ämnet med stor framgång kan användas för att behandla migränrelaterad huvudvärk och svettningar i handflator eller under armarna.

;