Kontakta oss

Generalitesthuset
Fasaden till vårt kontor i det vackra Generalitetshuset.

Find1 - Din guide till Hälsa & Skönhet

Hitta rätt företag i din närhet och ta del utav mängder av exklusiva erbjudanden inom Hälsa & Skönhet!

Vi är Sveriges självklara mötesplats för dig som är intresserad av hälsa & skönhet. Vårt mål är att du som besökare av Find1.se snabbt och effektivt alltid hittar bra erbjudanden i ditt närområde. Genom utförlig företagsinfo och kundomdömen kan vi ge dig som kund bästa möjliga beslutsunderlag. Du handlar via vår webbshop som är integrerad till våra annonsörer. Genom såväl generella som bransch-specifika mediapartners så når vi ut till de flesta som är intresserade av hälsa & skönhet.

Team Find1 Sverige

Find1 AB
Östermalmsgatan 87C
114 59 Stockholm
556864-4396

Vi på Find1 brinner för att vårt arbete ska vara till nytta för våra användare, kunder och partners men vi vill också bidra till förbättring i ett större perspektiv. Därför väljer vi att aktivt skapa välgörande samarbeten och stödjer Sandshoe.org som Företagsvän för att ge ökade utbildningsmöjligheter till barnen i Las Tunas i Ecuador och i Busua i Ghana.

För mer information om Sandshoe gå till www.sandshoe.org. Var med du också och gör skillnad!

Bli privat stödmedlem eller företagsvän till Sandshoe du med så får du 20% rabatt på ordinarie pris på en nyproducerad hemsida i wordpress för ditt företag.

Bli stödmedlem/företagsvän här!

;